Kauplus Jalgratas Uued ja kasutatud jalgrattad, Jalgrataste rent, Jalgrataste remont ja hooldus, Uiskude teritamine Tartus, Varuosad ja lisavarustus, Transport hooldusesse

Kauplus Jalgratas

Tartu vanimast rattapoest leiate kindlasti just Teie vajadustele ja võimalustele sobiva ratta. Kui teie velo vajab hooldust või remonti, siis leiame kindlasti lahenduse. Ühtlasi pakume jalgrataste transporti hooldusesse.

Veebipood www.recycle.ee

Astu läbi!
Meist

Tartu legendaarseim jalgrattapood

Me pole lihtsalt jalgrattapood, vaid pakume ka asjatundlikke nõuandeid ning kõiki teenuseid, mida üks tõeline jalgrattasõber vajab. Müüme uusi ja kasutatud jalgrattaid, pakume jalgrataste remonti ja hooldust. Taastame ja refurb'ime rattaid ning pakume jalgrattarenti. Lisandunud on ka jalgrataste transport hooldusesse ehk viime ja toome Teie jalgratta meieni.
Kauplus Jalgratas on Tartu ja Lõuna-Eesti vanim jalgrattapood. Tegutseme alates 1994. aastast. Meie missiooniks on toetada keskkonnasõbralikkust ja sportlikku eluviisi ning muuta jalgrattasõit Tartu inimestele veelgi nauditavamaks.
Kauplus Jalgratas Uued ja kasutatud jalgrattad, Jalgrataste rent, Jalgrataste remont ja hooldus, Uiskude teritamine Tartus, Varuosad ja lisavarustus, Transport hooldusesse
Kauplus Jalgratas Uued ja kasutatud jalgrattad, Jalgrataste rent, Jalgrataste remont ja hooldus, Uiskude teritamine Tartus, Varuosad ja lisavarustus, Transport hooldusesse
Teenused

Kauplus Jalgratas

Uued ja kasutatud jalgrattad, jalgrataste remont ja hooldus ning jalgrataste rent.

Uued ja kasutatud jalgrattad. Tartu ja Lõuna-Eesti. Kauplus Jalgratas

Uued ja kasutatud jalgrattad

Tartu vanimast rattapoest leiate kindlasti just teie vajadustele ja võimalustele sobiva jalgratta. Meie valikus on uued ja kasutatud jalgrattad, ühtlasi on meie käest võimalik soetada kvaliteetseid varuosi ja lisavarustust kõikidele jalgratastele.

Meie veebipood on aadressil www.recycle.ee
Jalgrataste rent. Tartu ja Lõuna-Eesti. Kauplus Jalgratas

Jalgrataste rent

Kui te külastate Tartut, saate meilt rentida mõnusaid jalgrattaid, et näha rohkem meie kaunist linna!
Vaata hinnakirja
Jalgrataste remont ja hooldus. Tartu ja Lõuna-Eesti. Kauplus Jalgratas

Jalgrataste remont ja hooldus

Teostame jalgratastele hooldust kummiparandusest keskjooksu vahetamiseni ja kõike seal vahepeal. Olgu tegemist teie esimese või juba päris mitmenda jalgrattaga - meilt saate asjatundlikku nõu.
Vaata hinnakirja
Uiskude teritamine Tartus. Tartu ja Lõuna-Eesti. Kauplus Jalgratas

Uiskude teritamine Tartus

Meie kasutuses on uus ja täisautomaatne, ilmselt Tartumaa parim uisuteritusmasin, mis tagab selle, et uiskude teritus on kvaliteetne ja tulemus iga kord sama!
Vaata hinnakirja
Varuosad ja lisavarustus. Tartu ja Lõuna-Eesti. Kauplus Jalgratas

Varuosad ja lisavarustus

Meil on eht Tartu suurim valik erinevate tootjate jalgrataste varuosi ja lisavarustust, seda nii uuematele kui ka vanematele jalgratastele. Küsi julgesti!
Vaata lähemalt
Transport hooldusesse. Tartu ja Lõuna-Eesti. Kauplus Jalgratas

Transport hooldusesse

Jalgrataste transport hooldusesse Tartus ja Tartu lähiümbruses. Kas pere jalgrattad vajavad hooldust, kuid rattad ei mahu autosse või lihtsalt pole aega viia-tuua? Ole mureta, sest Tartu vanim rattapood pakub nüüdsest jalgrataste transporti. See tähendab, et viime ja toome Teie jalgrattad hooldusesse.
Vaata lähemalt

Meil on laos üle 100 jalgratta!

Vaata meie veebipoodi

Kauplus Jalgratas

Soovitused
Kauplus Jalgratas Priit Uued ja kasutatud jalgrattad, Jalgrataste rent, Jalgrataste remont ja hooldus, Uiskude teritamine Tartus, Varuosad ja lisavarustus, Transport hooldusesse
Kauplus Jalgratas Liis Uued ja kasutatud jalgrattad, Jalgrataste rent, Jalgrataste remont ja hooldus, Uiskude teritamine Tartus, Varuosad ja lisavarustus, Transport hooldusesse

Kauplus Jalgratas · 1994

Kauplus Jalgratas loodi 1994. aastal ning on sellest ajast saadik olnud Tartu ja Lõuna-Eesti legendaarseim jalgrattapood. Algusest peale oleme olnud pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele parimat teenindust ja valikut. Täna on meil rõõm teenindada oma kliente nii eesti, inglise kui soome keeles.

Uued ja kasutatud jalgrattad, Jalgrataste rent, Jalgrataste remont ja hooldus, Uiskude teritamine Tartus, Varuosad ja lisavarustus, Transport hooldusesse

Kontakt

Laulupeo pst 21, 51006, Tartu, Eesti

See veebileht on loodud kasutades AISOMATIC.COM teenust

timer Laadisin lehe 0.0135 sekundiga